Pár éve még nem gondoltuk, hogy a kürtőskalács mellett lesz még egy, a szívünkhöz ennyire közel álló saját készítésű termékünk. De lett és ez nem más, mint a fagylalt.

A kiváncsiság és a tanulási vágy Lilit, Kató néni unokáját 2019-ben Olaszországba vezette, ahol egy professzionális továbbképzésen találkozott Luca-val. Luca a fagylaltkészítésről tartott előadást. A fagyi szerelem mellett még egy szerelem alakult ki aznap, hiszen ők ketten azóta is egy párt alkotnak. Luca így már a család része is és emellett tudásával és szakértelmével segíti a családi vállalkozásban a fagylaltkészítés folyamamtát.


45 féle fagylaltot készítünk a hagyományos ízektől kezdve a fagylaltkülönlegességekig, amelyeket kizárólag frissen szállítunk ki az ön vitrinjébe, 8-14 napos szavatossági idővel. Partnereinknek korlátozott számban vagy egyedi megállapodás alapján fagylaltvitrint, igény esetén háttérhűtőt is tudunk biztosítani. Bővebb tájékoztatásért az árakkal, technikai háttérrel, kiszállítással kapcsolatban kérem, keresse üzletkötőnket az alábbi elérhetőségeken:

Balogh Lili
info@katonenifinomsagai.hu
+36 20 492 1828