Kedves Látogató!

Ki ne emlékezne szeretettel azokra az időkre, amikor gyermekkorában a nagymama süteményeinek fogyasztása mindennél nagyobb örömet jelentett?!

Ez az élmény a mi gyermekkorunkat is meghatározta. Ezért úgy döntöttünk, hogy, a Kató Nénitől megtanult hagyományos recepteket felhasználva, az ő nevével tisztelegve, Kató Néni Finomságai Kft. létrehozásával visszarepítjük az embereket ezekbe az időkbe.

Szeretnél Te is visszautazni az időben, és az említett boldog, gondtalan élményeket felidézni? Akkor böngészd tovább honlapunkat, ahol számos információt és érdekességet találsz a hagyományostól az extrémig!

A boldogságot nem lehet megvenni.
A kürtöskalácsot viszont igen és az majdnem ugyan az.

Bemutatkozunk

Rólunk

Alapítóink

Kató Néni és

Lánya, Gyöngyi

2000 nyarán, azaz idén 23 éve indítottuk el családi vállalkozásunkat. Kató Néni féltve örzött keltészta receptjével a kezünkben nem vállalkoztunk kevesebbre, mint hogy megszerettessük kürtőskalácsból készülő finomságainkat az egész országban.

Víziónk, ami mára valósággá vált, hogy boltjaink kürtős-bisztróként a hét minden napján várják visszatérő és új vendégeit egy helyben sült gőzölgő kürtőskalácsra egy forró kávéra vagy egy különleges ugyancsak általunk készített kézműves fagyira. Vállalkozásunk sikere egy jól működő család elhivatottsága egy igazi Hungaricum, a magyar édesség, a kürtőskalács iránt.

Büszkeséggel és örömmel tölt el bennünket, hogy a családban mindenki tudása legjavával segíti előre cégünk folyamatos fejlődését.

Találkozzunk

Állandó üzleteink

Katónéni Finomságai
Downtown

Budapest, Október 6. utca 6.
Nyitvatartás:
H-V: 11:00-22:00
Telefonszám: +36 20 566 9505

Kürtős Liget
Budapest

Budapest, Állatkerti krt. 3.
Nyitvatartás:
H-CS: 10:00-19:00, P-V: 10:00-20:00
Telefonszám:

Premier Outlet
Biatorbágy

Biatorbágy, Budaörsi út 4.
Nyitvatartás:
H-V: 10.00-20.00
Telefonszám:

Viszonteladóknak

Fagyasztott Kürtőskalács

A Kató néni Finomságai Kft. csapata egy egyedülálló lehetőséget dolgozott ki
viszonteladók számára.
Ezzel az új termékkel lehetőség nyílik mindenki számára,
hogy friss és ropogós kürtőskalácsot készítsen mindenféle szaktudás nélkül!

Színesítsd a

vállalkozásod!

Szinesítsd a Vállalkozásod!

Fedezd fel

Szolgáltatásaink

01

Mentor Program

Angol nyelven

A Mentor Program azon külföldi partnereink részére jött létre, akik számára a fagyasztott kürtőskalács lehetősége valamilyen okból kifolyólag nem kivitelezhető.

Ebben az esetben az általunk megszerzett hosszú évek tapasztalatát és szaktudását igyekszünk átadni,
a vállalkozás lehető legsikeresebb elindítása érdekében.

02

Kürtőskalács Tanoda

a Belvárosban

Készítsd el te is saját kezűleg kürtőskalácsodat belvárosi üzletünk tanodájában!

A workshopot Kató Néni lánya és/vagy unokája tartja, melynek során végig követik a kürtőskalács készítésének lépéseit. A program végén mindenki elfogyaszthatja, illetve hazaviheti az általa készített kürtőskalácsokat és egy névre szóló angol vagy magyar nyelvű oklevelet.

Tanulj velünk

Tanodánkban!

Tanulj velünk Tanodánkban!

03

Rendezvények

Több, mint 22 éves tapasztalattal rendelkezünk kitelepülések, vásárok és tömegrendezvények lebonyolításában.

Cégünk tulajdonában áll több, könnyen mozgatható és esztétikus installáció, amelyek mind egyedileg a mi elképzeléseink alapján készültek el. Az exkluzív gyártmányok kialakítása tökéletesen megfelel a szakhatóságok által szigorúan előírt követelményeknek.

04

Kézműves fagylalt értékesítés

Pár éve még nem gondoltuk, hogy a kürtőskalács mellett lesz még egy, a szívünkhöz ennyire közel álló saját készítésű termékünk. De lett és ez nem más, mint a fagylalt.

A kiváncsiság és a tanulási vágy Lilit, Kató néni unokáját 2019-ben Olaszországba vezette, ahol egy professzionális továbbképzésen találkozott Luca-val. Luca a fagylaltkészítésről tartott előadást. A fagyi szerelem mellett még egy szerelem alakult ki aznap, hiszen ők ketten azóta is egy párt alkotnak. Luca így már a család része is és emellett tudásával és szakértelmével segíti a családi vállalkozásban a fagylaltkészítés folyamamtát.

Inspiráció

Galéria

Vendégeink mondták

Visszajelzések

Írj nekünk!

Kapcsolatfelvétel    Mely szolgáltatások érdekelnek?

    Ellenőrzés: