Bemutatkozunk

Rólunk

Alapítóink

Kató Néni és

Lánya, Gyöngyi

Feksziné Simon Katalin vagyok, az igazi Kató Néni, a Kató Néni Finomságai névadója. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy bemutassam nektek családi vállalkozásunk tagjait.

Ismerd meg családunkat!

Fekszi Gyöngyi

A víziót, ami a mai Kató Néni Finomságai összességét jelenti, lányom, Gyöngyi álmodta meg. Sok munkával, kísérletezéssel, szervezéssel, ötletekkel és akarattal vált a családi recept a ma közkedvelt Kató Néni Finomságai márkává. Tudásával, iránymutatásával, nyugalmával a családot ösztönözve találja meg mindenki számára azt a feladatot, ami a közös családi örökséget gazdagítja.

Balázsi Csaba

Mi kell egy sikeres cégműködéshez? Egy biztos lábakon álló kapcsolat, ami tartást, bizalmat, erőt, kitartást ad. A családi cég sikere egy dolgon egészen biztosan nem múlhat, méghozzá lányom élettársának, Csabának a cégben való pótolhatatlan szerepén.

Balogh Lili

Kisunokám, aki mára felnőtt nővé érett, szerethetőséget, szépséget, maiságot ad a kürtős finomságokat kínáló bisztróknak. Meglátásaival, ötleteivel a tradicionális receptet a mai kor számára kívánatos termékké alakítja. A Kürtős Tanodában való munkája pedig nemzetközi ismertséget is jelent. Angol nyelven zajló oktatásai az egyre nagyobb számban jelentkező külföldi érdeklődők számára is betekintést enged a kalácskészítés szépségeibe.

Balogh Kristóf

Kristóf unokám a cégünk szeme, neki köszönhetjük a profi, mindig ötletes, kreatív, színes és vidám képeket. Kristóf szaktudásával az egyik legnagyobb értéket jelenti a cég számára, hiszen képei nem csupán eladhatóvá teszik a kalácsokat, de segítségükkel emlékmentés, értékteremtés és dokumentálás is születik.

Luca Marogna

Nagymamaként talán mondhatom, de még inkább hiszem, hogy ez a kapcsolat nem a véletlen műve. Pont úgy, ahogy Lili észrevétlenül nőtt bele és szívta magába a tudást a kürtőskalácskészítéssel kapcsolatban, ugyanígy Luca is egy igazi fagylaltkészítő család fiaként nőtt fel és nőtt bele ennek a csodálatos szakmának a gyakorlásába. Családunk így elragadó személyiségén túl fagylalt készítő szakértelmét is élvezheti már több, mint 3 éve.

Feksziné Simon Katalin,  Kató Néni

Látni, hogy családom a számomra boldogságot jelentő hobbimat választotta hivatásának, örömmel tölt el. A családi receptet ápolva, több generációnyi tapasztalattal, modern látásmóddal és szakértelemmel gondozva a családi örökség a mai kor sikerreceptjévé vált. Nap, mint nap büszkeséggel tölt el minden apró és hangos sikere a Kató Néni Finomságainak.
A mesénknek van még egy szereplője, aki nélkül nem lenne egész ez a történet. Férjem, de legfőképp szerető társam az életben, Fekszi József a kezdetektől részese és támogatója a Kató Néni Finomságai sikertörténetének.

 „Látni, hogy családom a számomra boldogságot jelentő hobbimat választotta hivatásának, örömmel tölt el.
A családi receptet ápolva, több generációnyi tapasztalattal,
modern látásmóddal és szakértelemmel gondozva a családi örökség a mai kor sikerreceptjévé vált.
Nap, mint nap büszkeséggel tölt el minden apró és hangos sikere a Kató Néni Finomságainak.”

Kató Néni

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!