Amit minden finomságunkról tudni kell
Minden finomságunk frissen, a helyszínen készül!
Minden ételünk kérhető ételérzékenyek számára fogyasztható formában is!
Minden finomságunk frissen, a helyszínen készül!
Minden ételünk kérhető ételérzékenyek számára fogyasztható formában is!
A kürtőskalács napjaink igen népszerű édessége. Hosszú éves hagyományokra nyúlik vissza készítése. Kelt tésztából sodrott tésztaszalag készül mely ezek után felkerül a sütőfára úgy, hogy a tésztacsíkok széle összeér és a sütés során egybesül. A feltekert tésztát kristálycukorba megforgatjuk és ezután kerül be a sütőbe, ahol aranybarnára sül. Rögtön sütés után különböző ízesítésekben hempergethetjük meg a még forró kürtőskalácsot.
Kiváló választás esküvők, partik desszertkínálatához. Mératéből adódóan könyebben és gyorsabban elkészíthető finomság.
Kifogastalan minőségű és 100%-ban természetes ételszinezékkel dolgozunk. Bármilyen színben elkészíthető, sőt a több szín kombinációja is alkalmazható egy kürtőskalácson belül.
A tölteléknek csakis a fantázia szabhat határt. Cégünk nyáron fagylaltal és gyümölcsökkel tölti meg a kalácsokat, a téli időszakban pedig 70%-os belga csokoládé moussal.
Mivel tej nélkül készítjük tésztánkat, így laktóz érzékeny vásárlóink minden esetben élvezhetik friss, finom kürtőskalácsunkat.